cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ANDORĀ, ENCAMP 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga - Barselona, bagāžas pārvadāšana 20kg, 1 slēpošanas komplekta pārvadāšana līdz 20kg, aizvešana uz viesnīcu ar shuttle bus, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu ar shuttle bus un lidojums Barselona - Rīga.

ENCAMP 3★

Atrašanās vieta: Slēpošana Andorā, Enkampa
IETILPST VIESNĪCU GRUPĀ "HOTANSA".

Viesnīca: atrodas 205 km no Barselonas lidostas, 60 m no Enkampas pilsētas centra, blakus autobusu pieturai, 1 km no pacēlāja. Uzcelta 1992. gadā, pēdējā renovācija veikta 1998. gadā. Viesnīca – 4 stāvu korpuss: 60 standard rooms (laulības gulta vai 2 vienguļamās gultas, quadruple numuros ir divstāvīgās gultas, maks. 4 cilv., 15 m2). Ir numurs invalīdiem.

Apmešanās ar dzīvniekiem: ir iespējama (svarā līdz 15 kg, pēc pieprasījuma).

Tālr.:   (+376) 733 999
Fakss: (+376) 733 990
URL:   www.hotansa.com 

Numurā: vannasistaba, fēns (pēc pieprasījuma), apsilde, TV, telefons (maksas pakalpojums), seifs (maksas pakalpojums), gludeklis (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), numura uzkopšana – katru dienu, gultas veļas un dvieļu nomaiņa – 2 reizes nedēļā (pēc pieprasījuma).

Teritorijā: restorāns (brokastis, vakariņas – zviedru galds), bārs, autostāvvieta (maksas pakalpojums), autonoma, interneta kafejnīca, TV zāle, slēpju novietne, valūtas maiņa.

Bērniem: aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby cot (maksas pakalpojums, pēc pieprasījuma).

Izklaide un sports
Maksas pakalpojumi: biljards, spēļu automāti.

Komentārs:
Mājīga atmosfēra, veiksmīgs novietojums attiecībā pret Funicamp pacēlāju, tikai 3 km līdz termālajam kompleksam "Caldea".

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *