cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

DUBAIJA, OCEANIC KHORFAKKAN RESORT & SPA 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
CEĻOJUMS PAR 1 DIENU ĪSĀKS, JO IZLIDOŠANA VĒLU VAKARĀ. Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 5 USD par istabu/diennaktī; dažās viesnīcās ir jāiemaksā depozīts. NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 150€. Ziemassvētku un Jaungada periodā

OCEANIC KHORFAKKAN RESORT & SPA 4 ★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Dubaija, Sardža
Ekonom. 7.7/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Šī Arābijas kūrortviesnīca atrodas piekrastes pilsētā Khorfakkan, tikai 20 minūšu brauciena attālumā no Fudžeiras rosīgās pilsētas. Viesiem tiek piedāvāta privāta pludmales zona, āra baseins, niršanas centrs un spa procedūru telpas.

Viesnīcas Oceanic Khorfakkan Resorts & Spa visos numuros ir centrālais gaisa kondicionētājs, satelīttelevīzija un starptautisks tiešās līnijas tālrunis. "Suite" numurā ir plaša viesistaba ar dīvānu un ēdamistabas zonu.

Viesnīcas galvenajā restorānā katru dienu tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis, savukārt vakaros tiek piedāvāti īpaši brīvizvēles ēdieni. Brokastis var tikt pasniegtas numurā kā daļa no diennakts apkalpošanas numurā.

Pēc uzmundrinoša treniņa pilnībā aprīkotajā trenažieru zālē viesi var atpūsties spa, kurā ir sauna un tvaika pirtis. Viesiem ir pieejams bērnu rotaļu laukums.

Dubaijas un Šārdžas Starptautiskā lidosta atrodas 90 minūšu automašīnas brauciena attālumā. Transporta pakalpojumi no un uz lidostu ir pieejami pēc pieprasījuma. Ūdenskritums Wurayyah atrodas 15 minūšu brauciena attālumā. Uz vietas ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta.

Aktivitātes
Laimīgā stunda
Tematiskās vakariņas
Pludmale

Ēdieni un dzērieni
Kafejnīca uz vietas
Augļi
Bērniem draudzīgas bufetes tipa maltītes
Maltītes bērniem
Īpašu diētu ēdienkartes (pēc pieprasījuma)
Uzkodu bārs
Brokastis numurā
Mini bārs
Restorāns

Labsajūta
Bērnu baseins
Fitness
Spa / labsajūtas komplekti
Spa / atpūtas zona
Tvaika pirts
Spa pakalpojumi
Saulessargi
Pludmales krēsli vai zviļņi
Masāžas
Spa un labsajūtas centrs
Fitnesa centrs
Sauna

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *