cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MELNKALNE, HOTEL LUSSO MARE 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Tivata, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Tivata-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis līdz 2€ dienā katrai personai.

HOTEL LUSSO MARE 4★

Atrašanās vieta: Melnkalne, Budva(Me)
Ļoti labi 8.8/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca Lusso Mare atrodas Budvā, 300 metru attālumā no pludmales Dukley. Viesiem ir pieejams restorāns un bārs. No viesnīcas paveras skats uz jūru. Naktsmītne atrodas 400 metru attālumā no pludmales Becici, 500 metru attālumā no pludmales Slovenska un 4,4 km attālumā no Budvas ūdens atrakciju parka. Viesu rīcībā ir terase. Diennakts reģistratūrā ir iespējams saņemt nepieciešamo palīdzību. Visā naktsmītnē tiek nodrošināts bezmaksas WiFi.

Numuros ir gaisa kondicionētājs, plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, tējkanna, duša, fēns un rakstāmgalds. Visos viesnīcas numuros ir privāta vannas istaba ar bezmaksas higiēnas piederumiem.

Viesnīcas Lusso Mare viesi var baudīt bufetes tipa brokastis vai brokastis itāļu gaumē.

Sveti Stefana atrodas 8 km attālumā no naktsmītnes, savukārt tirdzniecības centrs TQ Plaza ir 2,7 km attālumā. Tuvākā lidosta ir Tivatas lidosta, kas atrodas 24 km attālumā no viesnīcas Lusso Mare.

Ēdieni un dzērieni
Uzkodu bārs
Bārs
Mini bārs
Restorāns

Tīrīšanas pakalpojumi
Uzkopšanas pakalpojumi katru dienu
Gludināšanas pakalpojumi
Veļas mazgātava

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *