cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

TURCIJA: BODRUMA, SHARK CLUB HOTEL 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga - Bodruma, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Bodruma - Rīga, bagāžas pārvadāšana. Nepilsoņiem Turcijas e-vīza obligāti jānoformē pirms ceļojuma - 30€.

SHARK CLUB HOTEL 4★

Atrašanās vieta: Turcija: Bodruma, Bodrum
Ekonom. 8.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca atrodas vien 350 metru attālumā no smilšu pludmales, Bodrumas iecienītā Gumbetas rajona centrā, kur ir pieejami daudzi bāri, restorāni un veikali. Viesiem ir pieejams trīsstūra formas āra baseins, spa centrs, kā arī transporta pakalpojumi nokļūšanai uz/no pludmales dienas laikā. Viesu ērtībai tiek nodrošināti arī sauļošanās krēsli un saulessargi.
Viesnīcas Club Shark elegantajos numuros ir mūsdienīgas gaišas krāsas mēbeles. Visos numuros ir gaisa kondicionētājs, LCD televizors un mini bārs. Numuros ir arī bezmaksas bezvadu interneta pieslēgums.

Restorānā tiek piedāvāti dažādi gardi bufetes tipa ēdieni. Viesi var izvēlēties ieturēt maltītes iekštelpās vai svaigā gaisā. Viesnīcas bārā pie baseina var malkot atspirdzinošus dzērienus. Pludmales zonā par papildmaksu ir pieejami atspirdzinoši dzērieni, uzkodas un maltītes.

Spa centrā ir sauna un turku pirts. Viesiem ir pieejams arī labi aprīkots fitnesa centrs. Pēc trenažieru zāles izmantošanas viesi var baudīt masāžas.

Bodrumas pilsētas centrs ar daudziem veikaliem, bāriem un iecienītiem naktsklubiem atrodas 2 km attālumā no viesnīcas Club Shark. Milasas–Bodrumas Starptautiskā lidosta ir 42 km attālumā.


Aktivitātes
Pludmale
Izklaižu programma
Šautriņas
Galda teniss
Biljards(Par papildmaksu)

Ēdieni un dzērieni
Augļi(Par papildmaksu)
Vīns / dzirkstošais vīns(Par papildmaksu)
Uzkodu bārs
Bārs
Restorāns

Drošība
Seifs(Par papildmaksu)

Āra peldbaseins
Sezonāls darba laiks

Labsajūta
Bērnu baseins
Fitnesa/spa ģērbtuves
Fitness
Spa / atpūtas zona
Saulessargi
Publiskā pirts
Masāža(Par papildmaksu)
Spa un labsajūtas centrs
Fitnesa centrs
Sauna

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *