cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
Izvēlieties ceļotāju skaitu

MALDĪVU SALAS (LIDOJ. AR PĀRSĒŠANOS), HOTEL RIU ATOLL 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Male-Rīga ar pārsēšanos Stambulā vai Vīnē, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00)

HOTEL RIU ATOLL 4★

Smilšu pludmale, dzidrs tirkīzzils okeāns un atpūta kokosriekstu palmu vidū - īsta eksotisku brīvdienu garša! Viesnīca atrodas paradīzei līdzīgā vietā, kas lieliski iekļaujas apkārtējā tropu veģetācijā. Jūs varat izvēlēties kādu no 3 restorāniem, kas piedāvā starptautiskās virtuves ēdienus, un 3 bāriem. Aktīviem ceļotājiem ir plašas sporta iespējas, peldbaseins, bet pēc garas dienas varat atpūsties viesnīcas SPA centrā. Stilīgi numuri ar visām ērtībām nodrošina komfortu Jūsu uzturēšanās laikā, savukārt draudzīga un profesionāla apkalpošana nodrošina viesu labsajūtu.

Atrašanās vieta
South Daal Atoll, MAAFUSHI sala, apmēram 1 km gara un apmēram 250 m plata; apmēram 180 km attālumā no Male lidostas; transfers uz viesnīcu ar hidroplānu vai motorlaivu (aptuveni 30 min.).

Pludmale
Privāta, smilšu, tieši pie viesnīcas, bezmaksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 4 zvaigznes, celta 2019. gadā, 264 numuri, 75 ēkas, 1 stāvs, vestibils, diennakts reģistratūra, 3 restorāni, 3 bāri; suvenīru veikals; bezvadu internets (Wi-Fi). Par papildu samaksu: veļas tīrīšanas pakalpojumi.

Numurs
Standarta: divvietīgs, apmēram 31 m², gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, seifs, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, mini bārs, balkons, skats uz jūru. Par papildu samaksu: numurs ar terasi un tiešu piekļuvi pludmalei.

Sports un izklaide
Baseins, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi pie baseina; trenažieru zāle, galda teniss, šautriņas, badmintons, pludmales volejbols, biljards, aerobika; bērnu rotaļu laukums, mini klubs (4-7 gadi; 8-12 gadi), animācija pieaugušajiem un bērniem, dzīvā mūzika. Par papildu samaksu: SPA centra pakalpojumi, ūdens sporta veidi pludmalē.

Viss iekļauts
Brokastis, pusdienas, vakariņas - "zviedru galds" galvenajā restorānā; uzkodas noteiktā vietā; bezalkoholiskie dzērieni un vietējie un atsevišķi importētie alkoholiskie dzērieni noteiktā vietā (24 stundas diennaktī).

Bezmaksas
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Piezīmes
www.riu.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *