cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

MALDĪVU SALAS (LIDOJ. AR PĀRSĒŠANOS), BRENNIA KOTTEFARU 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Male-Rīga ar pārsēšanos Stambulā vai Vīnē, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00)

BRENNIA KOTTEFARU 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ļoti labi 9.0/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Komentārs
Tropu paradīze nelielā salā, ko ieskauj plaša balta smilšu pludmale un satriecoša tirkīza lagūna. Viesnīcā ir 142 ērtas un plašas villas, kas harmoniski iekļaujas satriecošajā dabas ainavā. Tā ir ideāli piemērota ūdens sporta veidu, sauļošanās, eksotisku skatu un garda ēdiena cienītājiem - viesnīcā ir 3 restorāni, kas piedāvā jūras velšu un Āzijas virtuves ēdienus. Palutiniet sevi vietējā dizaina SPA centrā, ko iedvesmojusi Kottefaru salas daba, vai atpūtieties pie baseina ar terasi un satriecošu skatu.

Atrašanās vieta
Raa ziemeļu atolā, KOTTEFARU salā, apmēram 600 m gara un apmēram 300 m plata, apmēram 160 km attālumā no Males lidostas; transfērs uz viesnīcu ar hidroplānu vai ātrgaitas laivu.

Pludmale
Privāta, smilšu, tieši pie viesnīcas, bezmaksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 5 zvaigznes, celta 2019. gadā, 142 villas, vestibils, diennakts reģistratūra, 3 restorāni, 2 bāri, bezvadu internets (Wi-Fi). Par papildu samaksu: veļas tīrīšanas pakalpojumi, dežurējošais ārsts, bērnu aukles pakalpojumi (pēc pieprasījuma).

Numurs
Villa: divvietīgs, apmēram 79 m², gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns, halāti un čības), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, seifs, terase. Par papildu samaksu: mini bārs.
Beach Villa: divvietīgs, apmēram 143 m², iekārtots kā Villa; terase ar sauļošanās krēsliem.
Water Villa: divvietīgs, apmēram 111 m², villa uz ūdens, iekārtots kā Villa; terase ar sauļošanās krēsliem.

Sports un izklaide
baseins, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi pie baseina; volejbols, galda teniss; mini klubs (4-11 g.v.). Par papildu samaksu: tenisa korts, niršanas centra pakalpojumi, SPA centra pakalpojumi, ūdens sporta veidi pludmalē (ārējais piedāvājums).

Viss iekļauts
Brokastis, pusdienas, vakariņas - "zviedru galds" galvenajā restorānā; kafija/tēja, bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni norādītajos bāros noteiktajā laikā.

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Piezīmes
www.brennia.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *