cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: TASA, VILLA FYLAKTOS 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

VILLA FYLAKTOS 3★

Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Limenaria
Ļoti labi 8.4/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Komentārs
Mājīga Villa ar labiekārtotiem apartamentiem ir ideāli piemērota tiem, kam patīk atpūsties pēc saviem ieskatiem! Baseins zaļā dārzā, pludmales tuvums un lielisks skats uz Egejas jūras tirkīza zilajiem ūdeņiem ir šīs Villas priekšrocība.

Atrašanās vieta
Atordas Limenārijas ciematā. Apmēram 300m no tavernām. Apmēram 1 km no veikaliem, restorāniem un bāriem. Apmēram 62 km no lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi).

Pludmale
Publiska smilšu-oļu pludmale, apmēram 250 m no viesnīcas. Saulessargi un sauļošanās krēsli par papildu maksu.

Viesnīca
Oficiālā kategorija - 3 atslēgas, celta 2005.gadā un renovēta 2019.gadā, Villa ar atsevišķiem dzivokļiem (8 apartamenti). Bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Superior Apartamenti: divvietīgs (maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 25 m², vannas istaba (duša, WC, fēns), individuāli regulējams gaisa kondicionieris (bezmaksas), satelīttelevīzija,virtuves niša, mini ledusskapis, seifs, bezvadu internets (Wi-Fi), balkons vai terase.

Sports un izklaide
baseins ( atvērts sezonas laikā : maijs – septembris), saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina bezmaksas, bērnu rotaļu laukums. Par papildu samaksu – izjādes ar zirgiem, niršana, pārgājieni, makšķerēšana.

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina

Piezīmes
002593053520; fdaoutis@dhotels.gr; reservations@dhotels.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *