cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
Sakārtot pēc: datuma | valsts | cenas
Vīne             Budapešta                      Bratislava
Bratislava-ļoti draudzīga, viesmīlīga un "mājīga" pilsēta. Vīne- tā ir apburoša ! "Donavas pērle" Budapešta ,brauciens ar kuģiti !
Valstis: Ungārija, Austrija, Slovākija
TRĪS PĒRLES DONAVAS KRASTOS
VĪNE – KRUĪZS AR KUĢĪTI PA DONAVU – BUDAPEŠTA – SEČEŅI TERMĀLIE BASEINI – VAKARS NACIONĀLĀ STILĀ “VARGATANYA” – BALATONA EZERS –
VĪNA DEGUSTĀCIJA - BRATISLAVA
25.08. – 30.08.
6 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena € 482 
Vīne             Budapešta                      Bratislava
Bratislava-ļoti draudzīga, viesmīlīga un "mājīga" pilsēta. Vīne- tā ir apburoša ! "Donavas pērle" Budapešta ,brauciens ar kuģiti !
Lidojums Rīga – Milāna.
Sirmiones pussala Gardas ezerā – lielākajā Itālijas ezerā kā miera osta iestiepusies Sirmiones pussala ar iespaidīgo viduslaiku pili Rocca Scaligera. Vakars Venēcijā – brauciens ar vaperetto pa galveno ūdens ielu Gran Canal. San Marco un vakara pastaiga pilsētas tirgus dzīvelīgumā. Burāno – jau kopš seniem laikiem tur tiek darināti slavenie Venēcijas rokdarbi: galdauti, apģērbi, lietussargi. Krāsainās mājas šo salu padara īpašu... Venēcija – pilsēta uz ūdens, izvietojusies uz 117 salām, kuras savieno tilti. Atklāsiet pilsētas romantiku, klīstot pa šaurajām, līkumotajām ieliņām un meklējot zīmes, kas norāda virzienu uz vietām, kuras grib redzēt visi: San Marco un Ponte Rialto. Skočjanas alas (UNESCO) – unikāls dabas fenomens, kuru gadsimtu garumā radījusi Rekas upe, bet šodienas zinātnieki ierakstījuši planētas Zeme bagātību sarakstā. Cietokšņu pilsēta Motovuna atklāj Istras pussalas iekšzemes kalnainā apvidus vēl neizzinātos labumus – bodītes ar unikālajām Istras pussalas melnajām un baltajām trifelēm. Plitvices ezeri – brīnumu veido mežoti dižskābaržu pakalni, kuros pamanījušies iegulties 16 ezeri. Jūs gaida pārgājiens gar klinšu ieskautajiem ūdeņiem un brauciens ar kuģīti pa Kozjaka ezeru. Zagreba – barokāli greznā un studentiski jaunā Zagreba ir gadsimtu vecāka par Rīgu, bet par valsts galvaspilsētu kļuvusi tikai pēc Horvātijas neatkarības iegūšanas 1991. gadā.
Hevīza termālais ezers – lielākā dabiskā siltā ūdenskrātuve Eiropā. Biezais vulkāniskas izcelsmes dūņu slānis ezera dzīlēs dziedina sirdzējus un uzlabo garastāvokli veselajiem. Viesošanās pie ungāru ģimenes – vakariņas maģāru gaumē un vīns. Herendas porcelāna manufaktūrā iepazīsim manufaktūras noslēpumus un vērosim, kā apglezno porcelānu. Budapeštas tirgus, kurā valda krāsas, smaržas – īsts nacionālais kolorīts. Budapešta: Donavas pērle, ungāru lepnums – tā dēvē Ungārijas galvaspilsētu, kuru pelnīti uzskata par vienu no krāšņākajām lielpilsētām pasaulē. Brauciens ar kuģīti pa Donavu, vērojot Budapeštu saposušos vakara uguņos. Sēčeņi – lielākais Eiropā termālais minerālūdens baseins no Hābsburgu laikiem. Eklektikas stila celtnē atrodas 16 baseini, turku pirts, sauna, ūdens masāža.
Mājupceļš ar autobusu.
Valsts: Ungārija, Horvātija, Slovākija
HEVĪZA EZERS LOTOSU ZIEDOS
ATPŪTA HEVĪZAS EZERĀ UN TERMĀLAIS BASEINS SLOVĀKIJĀ
HEVĪZA EZERS - BALATONA ZELTA UN SUDRABA KRASTS – TIHAŅAS PUSSALA - ZAGREBA – KESTHEJA - GRĀFU FESTEČI PILS - TAPOLCA - TAVARSBARLANG ALA – NACIONĀLAIS VAKARS - “BRUŅINIEKU TURNĪRS” - BORI PILS – ŠEKEŠFEHERVARA – VELKY MEDER TERMĀLAIS BASEINS
 20.10. - 26.10.2024.
7 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 529. 
Minerālūdens baseini klinšu alās pie Miškolcas - unikāls dabas veidojums. Tokajas vīnu degustācija –18.gs., pateicoties Ludviķa XIV vērtējumam – karaļu vīns un vīnu karalis  - sākās Aszu vīnu slavas gājiens. Ciemosimies pie Babiču ģimenes, baudīsim lieliskus vīnus un saimnieku viesmīlību. Egera – pilsēta, kuru vairākkārt skāris turku iebrukums, kas atstājis austrumnieciskus vaibstus pilsētas sejā. Daiļās kundzes ielejas  vīna pagrabos būs iespējams salīdzināt dažādu vīndaru piedāvājumu un atrast savai gaumei atbilstošāko. Vakariņas krodziņā Budapeštā ar folkloras programmu. Brauciens ar kuģīti pa Donavu ļaus izbaudīt gaismēnu spēles un priecāties par izgaismotajām ēkām upes krastos. Lazāru ģimenes saimniecībā iepazīsimies ar zirgu sporta veidu, kurā ungāri ir tradicionāli ļoti spēcīgi pasaules mērogā. Būs mini zoo ar Ungārijai raksturīgajiem mājlopiem un mājdzīvniekiem, pusdienas, vīns un mūzika. Budapešta, kuru pelnīti uzskata par vienu no krāšņākajām lielpilsētām pasaulē. Brīvais rīts Budapeštā tirgus apmeklēšanai, suvenīriem, baudīšanai, izgaršošanai vai lielākā Ungārijas termālo baseinu kompleksa Sēčeņi apmeklēšanai.
Valsts: Ungārija
SAULES STAROS TĪTĀ UNGĀRIJA
BARADLA ALA - BRAUCIENS AR KUĢĪTI PA DONAVU - BUDAPEŠTA – HEVĪZA EZERS – VĪNA DEGUSTĀCIJA –
SENTENDRE - VIŠEGRADA
22.10. – 26.10.2024.
5 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 460
UNGĀRIJA - VĪNS UN PELDE TERMĀLAJOS BASEINOS
AR IESPĒJU APMEKLĒT BUDAPEŠTU!
UNGĀRIJA IR TERMĀLO ŪDEŅU UN VĪNA ZEME. JŪS SAGAIDĪS PELDE
UNIKĀLAJOS TERMĀLAJOS BASEINOS MIŠKOLCĀ - TAPOĻCĀ, KAS IZVIETOTI
PAZEMES GROTĀS. BUDAPEŠTA – TĀ IR PILSĒTA, KURAS SKATI SPĒJ AIZRAUT
KATRA TŪRISTA ELPU. “CENTRĀLEIROPAS PARĪZE”, “DONAVAS PĒRLE”,
“UNGĀRU LEPNUMS” - ŠĀDI EPITETI TIEK VELTĪTI UNGĀRIJAS
GALVASPILSĒTAI. SAVUKĀRT, EGERA IR VIENA NO SENĀKAJĀM UNGĀRIJAS
PILSĒTĀM AR TRIM PAMATVĒRTĪBĀM: VĒSTURI, TERMĀLAJIEM ŪDEŅIEM UN
VĪNU.
22.10.2024. – 26.10.2024.
5 dienas
Ceļojuma cena: € 269.00
Budapešta – Donavas pērle, kuru pelnīti uzskata par vienu no krāšņākajām lielpilsētām pasaulē. Brauciens ar kuģīti pa Donavu vakara gaismās ļaus izbaudīt gaismēnu spēles un priecāties par izgaismotajām ēkām. Ekskursija vīna pagrabā Budafokā un degustācija. Budapeštas lielais tirgus suvenīriem, baudīšanai, izgaršošanai.  Sēčeņi baseini - lielākais Ungārijas termālo minerālūdeņu komplekss. Lazāru ģimenes saimniecībā iepazīsimies ar zirgu sporta veidu, kurā ungāri ir tradicionāli ļoti spēcīgi pasaules mērogā. Būs mini zoo ar Ungārijai raksturīgajiem mājlopiem un mājdzīvniekiem, pusdienas, vīns un mūzika.
Vīne un tās majestātiskā arhitektūra, kura vislabāk atklājas uz bulvāru loka, kurš apbūvēts 19. gadsimta beigās - Opera, Parlamenta ēka, Hābsburgu ziemas rezidence Hofburga, Rātsnams, muzeju un ministriju ēkas, parki, muzeji. Budapešta – Donavas pērle, kuru pelnīti uzskata par vienu no krāšņākajām lielpilsētām pasaulē. Brauciens ar kuģīti pa Donavu vakara gaismās ļaus izbaudīt gaismēnu spēles un priecāties par izgaismotajām ēkām. Ekskursija vīna pagrabā Budafokā un degustācija. Budapeštas lielais tirgus suvenīriem, baudīšanai, izgaršošanai.  Sēčeņi baseini - lielākais Ungārijas termālo minerālūdeņu komplekss.
Vīne             Budapešta                      Bratislava
Bratislava-ļoti draudzīga, viesmīlīga un "mājīga" pilsēta. Vīne- tā ir apburoša ! "Donavas pērle" Budapešta ,brauciens ar kuģiti !
Valsts: Ungārija
JAUNĀ GADA JAMPADRACIS UNGĀRIJĀ
UNGĀRIJĀ JAUNO GADU SAGAIDA JAUTRI, SKAĻI, AIZRAUJOŠI.
PIRMSSVĒTKU DIENĀS VISĀS UNGĀRIJAS PILSĒTĀS NOTIEK DAŽĀDI SVĒTKU FESTIVĀLI, KARNEVĀLI UN CITI JAUNĀ GADA SAGAIDĪŠANAS PASĀKUMI. VISAPKĀRT SKAN MŪZIKA UN SMIEKLI... SAVUKĀRT BUDAPEŠTA, KAS IR VIENA NO SKAISTĀKAJĀM EIROPAS GALVASPILSĒTĀM, SAGAIDOT JAUNO GADU, IETĒRPJAS ĪPAŠĀ SVĒTKU ROTĀ. ŠAURĀS BUDAS IELIŅAS UN PEŠTAS PLAŠOS PROSPEKTUS GREZNO NESKAITĀMAS MIRDZOŠU ELEKTRISKO LAMPIŅU VIRTENES.
BUDAPEŠTA – BRAUCIENS AR KUĢĪTI PA DONAVU - SENTENDRE - GODOLLO – TATA - GIORA – EGERA- JAUNĀ GADA SAGAIDĪŠANA
28.12.2024. - 02.01.2025.
6 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 499. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *