cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir ūdens atrakcijas

MAROKA, KENZI EUROPA AGADIR 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Agadira, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Agadira-Rīga. Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena ~180 EUR!

KENZI EUROPA AGADIR 4★

viesnīcā ir ūdens atrakcijas
Atrašanās vieta: Maroka, Agadir
Komentārs
Viesnīca atrodas lieliskā vietā - blakus smilšu pludmalei un netālu no kūrorta centra. Lieliska zaļa sakopta teritorija, vairāki baseini, ūdens slidkalniņi, izklaides programmas pieaugušajiem un bērniem - šajā viesnīcā ir viss lai neaizmirstami pavadītu savu atpūtu!

Atrašanās vieta
AGADIRA, apmēram 100 m attālumā no pilsētas centra; apmēram 25 km no Agadiras lidostas. Autobusu pietura atrodas apmēram 200 m attālumā no viesnīcas.

Pludmale
Apmēram 100 m attālumā no viesnīcas, publiska, smilšu. Bezmaksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 4 zvaigznes, renovēta 2014. gadā, 236 numuri, 7 stāvi, reģistratūra, vestibils, 2 restorāni, bārs, bezvadu internets (Wi-Fi), valūtas maiņas punkts, veikals, autostāvvieta, biznesa centrs. Par papildu samaksu: seifs reģistratūrā, apkalpošana numuros, veļas tīrīšanas un gludināšanas pakalpojumi, bērnu aukles pakalpojumi (pēc pieprasījuma).
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis no 1,5€ līdz 5€ par personu/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 4 personām), apmēram 24 m², centrālais gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC; fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, ledusskapis, bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons vai terase. Par papildu samaksu: seifs.

Sports un izklaide
2 baseini, baseins ar ūdens slidkalniņiem, bērnu baseins, viens no baseiniem ziemas sezonā apsildāms, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, atpūtas krēsli un matrači, dvieļi pret depozītu; trenažieru zāle, daudzfunkcionāls rotaļu laukums: mini futbols, handbols, basketbols, volejbola un badmintona laukums, galda teniss, šautriņas, ūdens polo; bērnu rotaļu laukums, mini klubs (4-9 gadi), animācija pieaugušajiem un bērniem. Par papildu samaksu: 2 tenisa korti, SPA centra pakalpojumi.

Viss iekļauts:
Brokastis, pusdienas, vakariņas - "zviedru galds”; vietējie bezalkoholiskie un alkoholiskie dzērieni bārā (10.00-23.00).

Bezmaksas:
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Autostāvvieta

Piezīmes
www.kenzi-hotels.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *